Site Loader
Rock Street, San Francisco

Fericirea inseamna, pentru cei mai multi dintre parinti,  in primul rand copii sanatosi si fericiti, care sa creasca in familii echilibrate, unde visele sa le fie implinite, in care sa se poata dezvolta armonios si sa-si poata contura frumos personalitatea.Sanatatea copiilor este principala grija a parintilor, aceasta dezvoltandu-se inca din momentul conceperii, fara a se incheia vreodata.

Noua luni de sarcina „purtate” cu maxima precautie de catre mama, alegerea unui spital bun, cu medici capabili, care sa participe la aducerea pe lume a celui mic, pregatirea camerei, a casei, totul se rezuma la deciziile pe care parintii le iau pentru copiii lor.Recoltarea celulelor stem la nastere este una dintre deciziile importante pentru care parintii ar trebui sa opteze, intrucat acestea ajuta la tratarea a peste 85 de boli, precum diverse tipuri de leucemie, cancer, boli autoimune, etc. O astfel de decizie va asigura celui mic un viitor lipsit de probleme medicale grave, dar si bucurie in familia sa.Baby Stem este partener exclusiv partener Seracell (singura banca cu experienta cu ambele – maduva osoasa si cordon)  in Romania si vine in intampinarea parintilor cu servicii de recoltare si depozitare a celulelor stem.Iata 5 principii esentiale care trebuie urmate, pentru ca cei mici sa creasca armonios1. Comunicarea, dincolo de cuvinteMamele stiu intotdeauna ce au copiii lor, chiar de dinainte ca acestia sa poata sa-si exprima durerea, dorintele, ideile, in cuvinte. Conexiunea dintre mama si copil este una care se creeaza in momentul aducerii pe lume si dureaza o viata intreaga, devenind din ce in ce mai puternica, pe masura ce anii trec.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

Parintii sunt cei care iau deciziile importante pentru copiii lor pana la varsta majoratului, astfel ca acestea trebuie  „cantarite” cu mare atentie, astfel incat cei mici sa nu aiba de suferit ulterior.Recoltarea celulelor stem la nastere este o decizie importanta, iar consimtamantul pentru recoltarea acestora inseamna o garantie in plus ca cei mici vor avea o noua sansa la viata, in cazul unor boli grave.Baby Stem este reprezentantul Seracell in Romania, Seracell fiind banca numarul 1 din Germania din punct de vedere al recoltarii lunare si al eliberarii totale.2.

Stabilirea unor rutine si ritualuriRutina este buna, in cazul in care este „creata” de lucruri placute, care aduc buna dispozitie in familie. Astfel, este important ca cel mic sa stie ca are o ora de somn, spre exemplu, ora de masa, ora de joaca, pe scurt, un program bine stabilit, pe care sa il asocieze cu evenimente placute care sa nu-l scoata din zona sa de confort. Asa ca, da, uneori rutina este buna!3. Termenul de comparatie trebuie exclus in procesul de crestere a unui copilParintii trebuie sa inteleaga ca fiecare copil este unic in felul sau, unii comunica mai usor, altii mai greoi, unii copii se manifesta fara retineri, altii sunt timizi si introvertiti, astfel ca ei nu trebuie comparati cu cei care sunt diferiti, din contra, trebuie analizati, stabilite care le sunt punctele mai putin forte si „lucrat” asupra acestora. Copiii fericiti sunt acei copii care au parinti comunicativi, care le explica lucruri importante despre viata, care sunt capabili sa le descopere afinitatile si sa le fructifice sau care sunt constienti de „minusurile” copiilor lor si incearca sa le „umple”.

4. Un copil sanatos este un copil fericitEducatia copiilor se face treptat, incet, dupa un „plan de bataie” bine stabilit, intrucat, atunci cand vine vorba despre educatie, parintii nu au loc de greseli. Educatia inseamna transmiterea unor principii solide de viata, de la parinte la copil, iar acest lucru se traduce si printr-o buna „instruire” si in ceea ce priveste sanatatea. Copiii trebuie sa constientizeze, inca de mici, importanta controalelor regulate la medic si sa stie ca intotdeauna este mai usor sa previi, decat sa tratezi.Educatia pentru sanatate se dezvolta inca din timpul copilariei, astfel ca parintii trebuie sa-i obisnuiasca pe cei mici sa mearga la controale regulate, negresit si sa acorde sanatatii, importanta cuvenita.Primul pas pe care parintii il pot face pentru ca cei mici sa aiba o sanatate „de fier„  este sa aleaga recoltarea celulelor stem la nastere.

Baby Stem ofera servicii de prelucrare si depozitare a celulelor stem in Romania, la standarde germane.5. Fericirea copilului inseamna fericirea parintilor luiFamiliile fericite sunt cele care au reusit sa gaseasca un echilibru perfect intre viata de acasa, job si hobby-uri.

Cresterea unui copil este asemeni unui job „full time”, astfel ca o buna implicare a parintilor in procesul educational, este extrem de importanta si absolut necesara.Deciziile importante vis-a-vis de cresterea, educatia sau sanatatea copilului trebuie luate de catre parinti impreuna, acestea fiind foarte bine analizate, in prealabil.Recoltarea celulelor stem este poate, prima decizie cu adevarat importanta pe care parintii o pot lua, intrucat va avea impact pe o perioada lunga, deoarece celulele stem pot fi folosite si la cateva zeci de ani distanta, atat de copilul caruia i-au fost recoltate, cat si de parintii sau rudele acestuia, bineinteles, daca testele de compatibilitate ies pozitive.Seracell este banca de celule stem numarul 1 in Germania si dispune de doua certificari extrem de importante, GMP (God Manufacturing Practice) si JACIE. Seracell sustine de mai bine de 10 ani tratamentele de leucemie si a diferite forme de cancer, prin fabricarea de produse  pentru ca celulele stem prelucrate si depozitate sa fie „tinute” in cele mai bune conditii. Pentru mai multe detalii, viziteaza www.Babystem.ro.

Post Author: admin

x

Hi!
I'm Eric!

Would you like to get a custom essay? How about receiving a customized one?

Check it out